ProgramokTanácsadás

Az egyetemi évek tudatos tervezésében és a döntési pontokon nyújtunk segítséget számodra. Támogatunk a tanulmányi karriered eredményes tervezésében (a szabadon választható tanegységek felvétele, az egyetem által nyújtott lehetőségek kihasználása, a gyakorlati hely, vagy önkéntes munka választása). A nem megfelelő szakválasztás esetén a módosítás végiggondolásában segítünk. Az egyetemi évek után a munkaerőpiacra való kilépés is tervezhető. Vedd igénybe bátran a tanácsadói szolgáltatásunkat!

2019/ 2020. tanév II. félévében szerdánként 11.00-12.30 –ig, vagy e-mailen egyeztetett időpontban.
fazakas.ida@uni-eszterhazy.hu I czovek.andrea@uni-eszterhazy.hu Pedagógus klub

A klub célja, hogy beszélgessünk, eszmét cseréljünk a tanárságot illető kérdésekről, iskolai, pedagógiai helyzetekről, a demokratikus nevelés lehetőségeiről és még sok más témáról. Elsősorban a pedagógusképzésben résztvevő hallgatókat várjuk, de bármely szakos érdeklődőt nagy szeretettel fogadunk!

2020. március 18. 16.30-18.00 Egri Campus Érsekkerti épület - 120
Amikor a társadalom beteszi a lábát az iskolába. (Mindannyian másképp vagyunk egyformák I.)
Gondolkodjunk együtt az eltérő szociokulturális hátterű gyerekekről és a pedagógus hozzájuk fűződő előzetes elképzeléseiről, viszonyáról! Rosszak és jók? Okosak és buták? Nem tudnak ugyan annyit megtanulni? Problémás gyerekek és normálisak? Nézzünk rá új oldalról a kérdésre!

2020. május 6. 16.30 – 18.00 Egri Campus Érsekkerti épület - 120
Mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek?
A tanár elvárhatja a tiszteletet, vagy azt ki kell érdemelnie? A tisztelet elavult, vagy ma is érvényes? A tanár és a diák egyenrangú vagy alá fölé-rendelt? Esetleg partner? Beszélgessünk a tanár-diák viszonyról.Légy két napig a hallgatótársam!

Kipróbálnád milyen egyetemistának lenni? Az Eszterházy Károly Egyetemen többek között azzal támogatjuk továbbtanulási döntésedet, hogy lehetőséget biztosítunk arra, hogy bepillantást nyerj a hallgatók hétköznapjaiba.

Ismerd meg hogyan telik egy Eszterházys napja! Hol tanul, hol lakik és hogyan él, mivel tölti a szabadidejét?
Légy két napig egy hallgatónk vendége és járj utána te magad!

További információk a programról ezen a linken érhetők el. Tanítsunk Magyarországért!

A 2019/2020. tanév II. félévében tudsz először bekapcsolódni a Tanítsunk Magyarországért! programba, úgy, hogy felveszed a hozzá kapcsolódó kurzust. A kurzus szabadon választható, a kódja nappali tagozaton: NBP_PS011G2 és levelező tagozaton: LBP_PS011G2.

Bővebben információk ezen a linken érhetők el. 


< Vissza