Cím: 3300 Eger, Eszterházy tér 1. Tel.: (36) 520-400/2336, E-mail: pkk@uni-eszterhazy.hu

Sikeres féléven van túl a Szakmódszertani alkotóműhely

Utolsó módosítás: 2021. május 13.

A Szakmódszertani alkotóműhely 2020/2021-es tanév 2. félévében zajló programsorozatán az egyetem szakmódszertanos oktatói folyamatos szakmai tevékenységet végeztek, amely mellet különböző támájú workshopokon vettek rész.

Az alkotóműhelyen Dr. Fazakas Ida, Dr. Czövek Andrea és Dr. Dorner László bemutatták a Tanítsunk Magyarországért programot, melynek célja a hátrányos helyzetű településeken működő iskolák 7. osztályos diákjainak mentorálása.

Bemutatták Majorosné Kovács Györgyi és Dr. Jánk István által a „Válaszút – Komplex digitális program a sikeres életpályáért" pilotot is. A program során az egyetem angol nyelv és kultúra tanár és a magyartanár szakos hallgatói a szakmódszertani óráik keretén belül digitális tananyagok segítségével mentoráltak 7. osztályos diákokat.

A Digitális Technológia Intézet részérő Dr. Szűts Zoltán Trendek az oktatásban és Dr. Komló Csaba 3D eszközök az oktatásban témájú előadásukat tartották meg a szakmódszertani alkotóműhelyen.

Dr. Fazakas Ida az egyetemünkön zajló pályaorientációs fejlesztésekről és folyamtokról számolt be a szakmódszertanos oktatóknak.
A Gyógypedagógiai Intézet a Tanulási és viselkedési zavarok témakörrel kapcsolatos műhelymunkát tartott a programsorozatban. A Gyógypedagógiai Intézet nevében az alkotóműhelyen Dr. Dávid Mária, Dr. Jászi Éva, Dr. Révész-Kiszela Kinga és Burom Katalin kolléganők vettek részt, a gyakorlóiskolát Magyar Istvánné képviselte.

Minden kedves kollégánknak köszönjük a műhelymunkában való részvételt!


< Vissza