Szerezzen korszerű ismereteket az EKE-n!

Meghosszabbított határidővel, 2020. szeptember 11-ig lehet jelentkezni szakirányú továbbképzéseinkre!

A szakirányú továbbképzés a már megszerzett végzettségre és meghatározott szakképzettségre épülő, újabb végzettséget nem adó képzés, amely speciális szakirányú szakképzettséget tanúsító oklevél kiadásával zárul.
Fejlődési, továbbtanulási lehetőséget kínál a diplomásoknak. Ez a képzési forma épít a jelentkezők saját szakterületén szerzett szakmai tapasztalataira.

Tematikájával jól alkalmazkodik a gazdasági szféra igényeihez, reagál a munkaerőpiac gyors változásaira. Gyakorlatias tudásanyagot ad a jelentkezőknek, az oktatói gárda pedig általában az adott terület elismert, sikeres szakembereiből áll.
A képzési idő legalább két, legfeljebb négy félév.A szakirányú továbbképzésekről a felsőoktatási intézmények saját hatáskörben döntenek, meghatározzák a felvételi feltételeit, határidejét, módját, az oktatás tantervét, tematikáját.


Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2020. szeptember 11. 


 Az Eszterházy Károly Egyetem szakirányú továbbképzései


Az Eszterházy Károly Egyetemen pedagógus- szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzései


A jelentkezés feltételei: pedagógus-munkakör betöltésére jogosító felsőfokú iskolai végzettség és szakképzettség, valamint legalább három év pedagógus-munkakörben eltöltött szakmai gyakorlat.


< Vissza