TÁJÉKOZTATÓ AZ ŐSZI FÉLÉV KEZDÉSÉRŐL

Alábbiakban olvashatóak az Eszterházy Károly Egyetem 2020/2021-es tanévének őszi félévére vonatkozó tanévkezdéssel, fizetési határidővel és záróvizsga jelentkezéssel kapcsolatos információi.

 


TANEGYSÉGFELVÉTEL

Előzetes tanegység-felvétel a Neptunban:

– Nappali tagozaton:
június 15-én 9.30-tól június 26. 12.00 óráig
– Levelező és távoktatás tagozaton:
június 16-án 9.30-tól június 26. 12.00 óráig

A Gyöngyösi Károly Róbert Campus hallgatói a Szent István Egyetem tanulmányi rendszerében veszik fel tanegységeiket, melyről a későbbiek folyamán tájékoztatást kapnak.

Tanegységfelvétel véglegesítése:
Valamennyi tagozaton: 2020. szeptember 7-én 10 órától szeptember 18-án 12 óráig

A konzultációk időpontjai (levelező és távoktatás tagozaton) a Neptun órarend menüjében tekinthetők meg a tárgyfelvételt követően.

A Hallgatói követelményrendszer értelmében ugyanazon tanegység 3. és további felvétele esetén fizetendő díj: 4000 Ft/tanegység. A hallgatói jogokat és kötelezettségeket is tartalmazó szabályzat: a Hallgatói Követelményrendszer minden hallgató számára elérhető, az alábbi oldalról letölthető.


BEJELENTKEZÉS

A hallgatóknak a Neptun rendszeren keresztül nyilatkozniuk kell a tanulmányi státuszukról, hogy az adott félévben aktív vagy passzív státuszban kívánják folytatni tanulmányaikat. A bejelentkezési folyamat leírása az alábbi linkről letölthető.

A bejelentkezésre (aktív vagy passzív státusz bejelentésére) 2020. szeptember 7-én 10 órától szeptember 18-án 11 óráig biztosítunk lehetőséget.

Első tanítási nap nappali tagozaton: 2020. szeptember 14.


FIZETÉSI HATÁRIDŐ

A költségtérítési/önköltségi díj első részletének befizetésének határideje: szeptember 4.
• számlakérő lapok beérkezési határideje a TO Pénzügyi és Neptun Irodájához (3300 Eger, Egészségház u. 4.): szeptember 4.
• Diákhitel engedményezés intézése az egri campuson a TO Pénzügyi és Neptun Irodájánál, más campus esetében az oktatási irodánál/csoportnál: szeptember 4.


ZÁRÓVIZSGA JELENTKEZÉS

Végzős (utolsó féléves) hallgatók 2021 januári záróvizsgára jelentkezésének határideje a Neptunban (Ügyintézés/Záróvizsgák menüpont): 2020. szeptember 7-18-ig

Szakváltoztatási, tagozatváltoztatási illetve telephelyváltoztatási kérelmek beadási határideje: 2020. augusztus 20. (Neptun/Ügyintézés/Kérvények)


< Vissza