Alkalmassági vizsgák

Tájékoztató a csecsemő- és kisgyermeknevelő, a tanító és az óvodapedagógus szakra jelentkezőknek.

A Fenntartó tájékoztatása szerint – a 2020. május-júniusi felvételi eljáráshoz hasonlóan – a csecsemő- és kisgyermeknevelő, a tanító és az óvodapedagógus szakra jelentkezők alkalmasságát kizárólag a jelentkező előzetesen megküldött nyilatkozata alapján bírálják el. Ennek megfelelően a 2020. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárásban résztvevőknek további alkalmassági vizsgán nem kell személyesen megjelenni.

Nem kell nyilatkozatot kitölteni azoknak a jelentkezőknek, akik előalkalmassági vizsga során megfelelt minősítést szereztek.

Azoknak a jelentkezőknek, akik a pótfelvételi eljárásban az Eszterházy Károly Egyetemre jelentkeznek, a Felvételi és Képzésszervezési Osztály 2020. augusztus 12-ig elektronikus levélben – a jelentkezés során megadott e-mail címre – részletes tájékoztatást küld.

Kérjük, kísérje figyelemmel a https://www.uni-eszterhazy.hu oldalt az aktuális információkért!


A nyilatkozat formanyomtatvány itt érhető el.A kitöltött és aláírt nyilatkozat vagy a sikeres előalkalmassági vizsgáról szóló igazolás másolatát a felvi@uni-eszterhazy.hu címre kell eljuttatni legkésőbb 2020. augusztus 13-ig.

Ezen dokumentumok hiánya esetén a jelentkező kizárásra kerülhet!


< Vissza